Dolgozói Erasmus + pályázat

2023. március 30.

Tisztelt Kollégák!

 

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a PTE Nemzetközi IgazgatóságA által kiírásra került a dolgozói Erasmus + pályázati felhívás.

 

KIZÁRÓLAG ADMINISZRATÍV DOLGOZÓI PÁLYÁZATOKAT VÁRNAK.

NYELVTANFOLYAM NEM TÁMOGATOTT!

 

A személyzeti képzést 2023.05.01. – 2023.07.29. közötti intervallumban kell megvalósítani.

 

Bővebb információkat az alábbi linken találnak: https://mobilitas.pte.hu/szemelyzeti_munkatarsaknak

 

A hiányos, feltételeknek nem megfelelő vagy határidő után érkező pályázatokat nem áll módunkban befogadni!

 

 

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

 

Javasoljuk, hogy ne a leadási határidő előtt 1-2 nappal álljon neki a fogadóegyetem vagy szervezet keresésének, mert a külföldi aláírás beszerzésére sok esetben 2-3 hét is kell!

A pályázatot a központi pályázati kiírás alapján a Neptunban elektronikusan kitöltött, nyomtatott és aláírt pályázati űrlapon kell benyújtani a fent említett mellékletekkel együtt a PTE Nemzetközi Igazgatóságára 2023. április 11. 10. óráig (a határidő éles, a Neptun lezár 10 órakor!!) postai beérkezés dátuma belső posta megfelelő. (7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. 106-os iroda) beérkezés dátuma, azaz 2023. április 12. 10 óráig, a fent említettektől eltérően hibásan, késve beérkező anyagok automatikusan elutasításra kerülnek formai hibára hivatkozva.

 

A benyújtott pályázatok elbírálása:

A benyújtott pályázatokat a beadási határidőt követő 3-4 héten belül az egyetem által felállított szakmai bizottság bírálja el, és készít javaslatot az Egyetem Erasmus Bizottsága felé. A pályázatok elbírálásának általános szempontjai:

· a pályázó a tervezett tevékenység megvalósulása esetén érvényesíteni tudja a megszerzett jó gyakorlatokat, ez által javítani tudja a szervezeti egység és az intézmény működését;

· a pályázó a megszerzett tapasztalatait és a jó gyakorlatokat átadja a hasonló területen dolgozó munkatársainak (multiplikátor hatás érvényesülése);

· a kiutazás járuljon hozzá az intézmény Erasmus+ mobilitásának minőségi és mennyiségi növekedéséhez, a nemzetköziesedés folyamatához, és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások színvonalának emeléséhez.

 

 

Kérdés esetén forduljanak bizalommal a Nemzetközi Kapcsolatok Irodájához az erasmusoffice@aok.pte.hu e-mail címen.

 

 

Üdvözlettel,

Nemzetközi Kapcsolatok Irodája

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!