Tudomány, ami összeköt – kreatív pályázat középiskolás diákoknak

2023. szeptember 26.

KREATÍV PÁLYÁZAT KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK SZÁMÁRA

Középiskolás vagy és érdeklődsz az orvostudomány, a fogorvos-vagy a gyógyszerésztudomány iránt, akkor itt egy kiváló lehetőség számodra. Ha szereted a biológiát, kémiát vagy a fizikát és van egy kreatív ötleted, akkor tényleg ne habozz, VÁGJ BELE ÉS JELENTKEZZ!

A 2023/24-as év pályázat témakörei a következők:

  • Elöregedő társadalom
  • AI (Artificial Intelligence) az orvostudományban
  • "Burnout" jelenség okai, előfordulása, megelőzése
  • Híres magyarok az orvostudományban
  • Magas vérnyomás és cukorbetegség

Az egyes témakörön belül a téma szabadon választható! A pályaművek típusa lehet videó, poszter, diasor vagy esszé. A videó terjedelme max. 6 perc hosszúságú, MP4/ AVI/ Real Player/ Windows Media Player formátumú lehet. A poszter max. 1 db A/1-es méretű, a diasor max. 20 dia, Microsoft PPT vagy Prezi formátumú lehet. Végül az esszé terjedelme max. 10 gépelt oldal (borító, képek, táblázatok nélkül), Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, 1,5-es sorközzel és körben 2,5 cm margóval írva kérjük beküldeni PDF vagy Word formátumban.

A pályaművek fedlapján kérjük feltüntetni: a pályázó nevét, e-mail címét, telefonszámát, a középiskolája nevét, évfolyamát és lakcímét!

A pályaműveket az tm@aok.pte.hu e-mail címre kérjük beküldeni.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2023. November 5. 24:00

Nyeremények:

  • A beérkezett pályaműveket a TDK Bizottság bírálja! A legjobb pályaművek benyújtói az Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kar által szervezett Tudományos Diákköri Konferencián (TDK) mutathatják be pályázataikat,
  • továbbá lehetőséget biztosítunk a Karunk által szervezett előkészítő táborokban való részvételre,
  • sikeres felvételi esetén, azon pályázóknak, akik első helyen jelölték meg Karaink képzéseit, a gólyatáborban térítésmentes részvételt biztosítunk
  • és egyéb kari ajándékokban részesülnek

A Tudomány, ami összeköt pályázaton döntőbe jutott középiskolások, intézményi többletpontokat kapnak a 2024-es felvételi eljárás során!

A döntő forduló 2023. november 24-én kerül megrendezésre a PTE-ÁOK Elméleti Tömbjében. Az első forduló eredményéről emailben fogjuk értesíteni a jelentkezőket.

További információk az info@aok.pte.hu email címen vagy a 06 (72) 536 206-os telefonszámon!

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!