Az Amerikai Egyesült Államok védelmi minisztériumának és a Novo Nordisk Alapítvány pályázatai

2024. május 28.

Amerikai Egyesült Államok védelmi minisztériuma (DoD) „Traumatic Brain Injury and Psychological Health Research Program”, valamint „Vision Research Program” címmel írt ki pályázatokat. Mindkét pályázat esetén jogosult a PTE - mint külföldi kutatóhely - amerikai intézménnyel együttműködve pályázatot benyújtani.

A Novo Nordisk Alapítvány „Global Science Summit Programme 2024 – Novo Nordisk Foundation” címmel hirdetett pályázatot. A program célja, hogy a nem fertőző betegségek, a fertőző betegségek, az éghajlatváltozás és a kapcsolódó alaptechnológiák együttes hatását kezelő tudományos felfedezések előmozdítása révén feltárja a főbb globális egészségügyi és fenntarthatósági kihívásokat. A pályázatban a kutatónak meg kell jelölnie azt a nonprofit kutatóhelyet, ahol foglalkoztatják, és a projekt végéig ezt fenn is kell tartania.

Érdeklődés esetén Tóth Krisztiánt kereshetik a PTE Kancellária Pályázatmenedzsment Igazgatóságán, a toth.krisztian@pte.hu e-mail címen, vagy a 72/ 501 500/ 61189-es vonalas számon, illetve a +36 30/ 354 7285-ös mobilszámon.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!