Új mérföldkő a hallgatói érdekképviseletben

2020. augusztus 21.

Kedves Hallgatótársak!

Büszkén jelenthetjük be, hogy új mérföldkőhöz ért csapatunk. Az elmúlt évek kommunikációs sereghajtói pozícióját megelégelve felzárkóztunk az élbolyhoz egy újabb szegmensben, mégpedig a kari honlap vonatkozásában. Mindez a Ti visszajelzéseiteknek és a kari vezetés pozitív hozzáállásának köszönhető, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni.

Szervezetünk megújult honlapja a következő linken érhető el:

https://aok.pte.hu/hok

Főoldalunk számos új funkcióval és leírással bővült:

  • Létrehoztunk egy pályázatokról és ösztöndíjakról szóló, állandóan frissülő összefoglalót, ezzel is segítve a rengeteg lehetőség és határidő közötti eligazodást.

  • Összegyűjtöttük az egyetemen található mentorprogramokat és szervezeteket, akikhez személyesebb problémáitokkal tudtok fordulni, legyen szó akár a tanulmányi, akár a hétköznapi élet nehézségeiről.

  • Újraindítottuk a Chaperone Programot, így egy új köntösbe bújtatott, új koncepció mentén haladó, azonban a régi célokat szem előtt tartó kezdeményezéssel találkozhattok majd az első hetekben.

  • Véleményetek fontos számunkra, ezen állításunkat erősíti meg az újonnan bevezetett ötlet- és panaszládánk is, ahol anonim módon adhattok visszajelzést a működésünkről, programjainkról és igazából akármiről, ami csak eszetekbe jut.

  • Küldetésnyilatkozatunk pedig összefoglalja, hogy milyen alapköveken nyugszik csapatunk szellemisége.

A fejlécben található menüpontok is frissültek, melyek mind az átláthatóság növelésének érdekében jöttek létre:

  • Folyamatosan bővülő dokumentumtárunkban a számotokra releváns tájékoztatókat és beszámolókat találhatjátok témánként rendezve. 

  • Frissítettük a Munkatársak fül alatt tagjaink leírását, hogy láthassátok ki milyen típusú problémában tud segítségetekre lenni.

  • Különböző kari szervezetekkel történő szorosabb együttműködés eredményeként a Munkatársak fül alatt a partnereink által kijelölt kapcsolattartókat, illetve elérhetőségeiket is elérhetitek, így az egyes szervezetekre specifikus kérdésekre is könnyedén választ kaphattok.

  • Szervezetünk megválasztásáról, felépítéséről és felügyeletéről olvashattok a Rólunk fül alatt.

 

Persze itt nem áll meg a dolog, tervezzük további leírások és funkciók bevezetését, amihez majd a Ti véleményetekre is szükségünk lesz, hogy minél jobban az igényeitekhez szabhassuk ezt a felületet is. Ehhez nem kell mást tennetek, csak leírni gondolataitokat az “Ötlet- és panaszláda” alatt elérhető kérdőívben.

 

Szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy az oldal egyes elemei folyamatos szerkesztés és frissítés alatt állnak. Amennyiben valamilyen információ még nem elérhető (pl. egy pályázat űrlapja, határideje), esedékessé válás idején fel fog kerülni az oldalra.

 

Keressetek továbbra is minket bátran, vagy az adott témával foglalkozó partnerünket, ha további kérdéseitek vannak.


 

Mielőbbi biztonságos viszontlátás reményében,

PTE ÁOK HÖK csapata

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!