Maszkviselés a jelenléti oktatásért

2021. szeptember 24.

"Maszkviseléssel a jelenléti oktatásért" kampányt indított a Pécsi Tudományegyetem, felhívva a figyelmet a járványügyi előírások betartására.

Mint ismert, a PTE Operatív Stáb legutóbbi határozata szerint az egyetem területén kötelező a szájat és az orrot folyamatosan eltakaró orvosi maszk használata a zárt térben tartott, jelenléti foglalkozásokon, a személyes jelenléttel megvalósuló ügyintézés során, illetve a személyes jelenlét mellett, zárt térben tartott értekezletek, testületi ülések során, amennyiben nem biztosítható a biztonságos távolságtartás és/vagy a helyiség megfelelő szellőztetése.

Nem kötelező, ugyanakkor erősen ajánlott a szájat és az orrot folyamatosan eltakaró orvosi maszk használata a közösségi terekben, a közlekedő folyosókon, a kollégiumban, az irodákban, illetve a zárt térben tartott rendezvényeken.

A maszkhasználat fontosságára dr. Jakab Ferenc virológus, a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője, dr. Betlehem József rektorhelyettes, a PTE Operatív Stábjának vezetője, valamint Koltai Arnold, a PTE EHÖK elnöke videóban hívta fel a figyelmet.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!