Orvoskari szűrővizsgálatok: ezek az időpontok szabadok még júniusban

2022. május 9.

A májusi időpontok már beteltek, júniusban viszont még két nap is szabad időpontok várják a pécsi orvoskar munkatársait az április végén indult, többlépcsős, ingyenes, komplex egészségügyi szűrési programban.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a PTE Általános Orvostudományi Kara a PTE Klinikai Központ közreműködésével átfogó, részletes egészségügyi szűrési programot indított, melyen térítésmentesen vehetnek részt az orvosképző kollégái. 

Egy főnek évente egy vizsgálatsorozaton történő részvételre van lehetősége, mellyel kiváltja a munkaalkalmassági vizsgálatot is. A vizsgálatok helyszínea a PTE KK Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központ épülete (7624 Pécs, Nyár u. 8.).

A PTE Klinikai Központ friss tájékoztatása szerint a májusi időpontok már beteltek, ahogy a június 8-a is, június 9-ére viszont még van lehetőség jelentkezni. A bejelentkezés a Szűrőkoordinációs Iroda munkatársainál, a 72/507-519-es telefonszámon vagy a 37519-es melléken lehetséges.

A vizsgálatok (általános belgyógyászati, preventív vizsgálat; kiterjesztett laborvizsgálat; bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat; spirometriás vizsgálat; neurológiai és szív-érrendszeri vizsgálat; mentális egészségfelmérés) egymással párhuzamosan, több rendelőben zajlanak, hozzávetőlegesen 6 órát vesznek igénybe. 

A szűrőprogramról részletesen ide kattintva lehet tájékozódni.

Fotó:

Pixabay.com

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!