Nyitólap Képzéseink

Képzéseinkről

Tanulj nálunk - a jövőd itt kezdődik!

A PTE Általános Orvostudományi Karán az oktatás, a kutatás világszínvonalú minősége találkozik az innovációval és a pezsgő hallgatói közösség varázsával.

Oktatóink, kutatóink nemzetközi szinten elismert szaktekintélyek, világszerte számos kutatási programban vesznek részt, melyek eredményeiből angol, német és magyar nyelvű képzéseink hallgatói kiscsoportos oktatásokon profitálhatnak, nemzetközileg elismert diplomát szerezhetnek a szakma élvonalát képviselő feltételek mellett.

Az általános orvosképzés mellett fogorvos és biotechnológia mesterképzést, valamint posztgraduális és szakorvosi képzést is biztosítunk, ráadásul hamarosan megújult környezetben. Küszöbön az orvoskar új elméleti tömbjének átadása, mely az ország egyik legmodernebb campusa lesz, szemben vele pedig az új fogászati tömb épülete épül napról napra.

Nemzetközi Oktatási Központunk angol, német és magyar előkészítő programokkal várja leendő külföldi hallgatóinkat. A magyar középiskolásoknak is szervezünk felkészítőtáborokat, tanfolyamokat, melyeken az érettségire való tanulás mellett az egyetemi légkört is megtapasztalhatják.

Régiós szinten is egyedülálló MediSkillsLab orvosi szimulációs központban a hallgatók szinte teljesen élethű szimulátorokon gyakorolhatják a beavatkozások, vizsgálatok tárházát. A 3D Központban a jövő elevenedik meg, újonnan indított egészségügyi mérnökképzésünk olyan szakembereket ad a világnak, akik az interdiszciplináris orvosmérnöki határterületen képesek különböző műszaki problémák megoldására, ezek klinikai gyakorlatban való használatára, Műveleti Medicina Tanszékünkön a WHO-val együttműködve folynak kutatások és képzések.

Mindezek mellett miért is kezdődik nálunk a jövőd? Mert egy olyan közösség vár, ahová jó tartozni. Mert a világszínvonalú tudás a szakmáddá, a szakmád a szenvedélyeddé lesz. Mert egy hatalmas, pezsgő, befogadó és támogató család tagja leszel. Mert mindenki pécsi akar lenni!

Képzéseink