Sajtóreggeli karunk fejlesztési terveiről

2020. február 4.

„Az orvoskar XXI. százada” címmel, sajtóreggeli keretében mutatta be február 4-én a Modern Városok Program keretéből már épülő, és uniós támogatásból a közeljövőben megvalósuló fejlesztéseket, valamint campuszunk 54 ezer négyzetméternyi területének a jövőbeni teljes, komplex rekonstrukciójára kidolgozott tervét Tóth András, a Modern Városok Program projektmenedzsere és dr. Nyitrai Miklós, karunk dékánja.

Tóth András az új elméleti és oktatási tömb készülésének folyamatát, elemeit mutatta be prezentációja során, dr. Nyitrai Miklós pedig szemléltette az újságírókkal a jövőbeni, modern és vonzó egyetemi campus vízióját, továbbá utalt arra is, hogy a változtatások milyen pozitív hatással lehetnek a város mindennapi életére. A „nyitott campus” elképzelés megvalósulásával egy szép, szabadon látogatható parkosított környezettel is gazdagodik a környék, az oktatási épületek, valamint a zöld környezet megújulása pedig újabb lökést ad a városrész fejlődésének.

A sajtóanyag, a dékáni prezentáció, az MVP-, valamint a Campus rekonstrukciós látványtervek itt tekinthetők meg: http://aok.pte.hu/media

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!