Élettel telt meg a pécsi orvoskar az orientációs napokon

2021. szeptember 3.

Orientációs napokra érkező elsőéves általános orvos, fogorvos és gyógyszerészhallgatók töltötték meg a pécsi orvoskart augusztus 30-án és szeptember 2-án, a gólyákat tájékoztató előadásokkal, workshopokkal és és standokkal is várták.

Augusztus 30-án a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar angol és magyar programos hallgatóit, valamint a PTE Általános Orvostudományi Kar német programos általános orvos és fogorvos, valamint angol programos általános orvos, fogorvos és biotechnológus hallgatóit fogadták az orvoskar aulájában és termeiben, szeptember 2-án pedig a magyar programban kezdő általános orvos és fogorvoshallgatókat várták. 

A gólyák az orientációs napok kötelező elemeként részt vettek a Tanulmányi Hivatal beiratkozással, szemeszterkezdéssel kapcsolatos tájékoztatóján, illetve a Magyar, az Angol és a Német Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Irodák, valamint a hallgatói önkormányzatok előadásain. Emellett számos szabadon választható program várta őket, különféle előadások és workshopok segítették őket felkészülni az egyetemi életben való boldoguláshoz.

Az orvoskari aulában számos stand várta az elsősöket, ezeknél a kar és az egyetem további szervezeti egységeivel, programjaival, szolgáltatásaival is ismerkedhettek.

Az orientációs napokról készült fotógalériák az alábbiakban érhetők el:

Angol-német orientációs nap

Magyar orientációs nap

Fotók: 

VERÉBI Dávid, PTE ÁOK Oktatástechnikai és Szolgáltatási Osztály

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!