Kérj segítséget hallgatótársaidtól, kérdezd a Peereket! - április 6.

2022. március 24.

Az őszi Well Being program keretében zajló, nagy sikerű Chill with the Peers, valamint a tavaszi szemesztert indító Ask the Peers után újabb találkozási lehetőségre invitálnak a Peerek.

A Peer program szervezői a nagy érdeklődésre való tekintettel az Ask the Peers találkozókat rendszeressé szeretnék tenni a közeljövőben. Az első alkalom erre április 6-án lesz, majd kéthetente ismétlődik. A kitelepülés helyszíne az első alkalommal az egyetem új oktatási tömbjének előtere.

A hallgatóknak a találkozók keretében alkalmuk lesz ismerkedni és személyesen kérdéseket feltenni olyan témakörökben, mint például: tanulási nehézségek, hivatalos ügyintézés, kollégiumi információk, szabadidős programok, lelki nehézségek. A Peerek őszinte figyelemmel meghallgatják a hozzájuk forduló diáktársakat és megosztják személyes tapasztalataikat, továbbá az is a feladatuk, hogy a hallgatókat a megfelelő szervezetekhez, fórumokhoz irányítsák. Céljuk, hogy az egyetemi élet szerves részeiként közösségformáló szerepet is betöltsenek.

Mindenkit sok szeretettel várnak a Peerek!

Bővebb információk:

peer.aok.pte.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!